top of page

Bedriftsmassasje & Trening

 

 

BEDRIFTSMASSASJE

 

Mange bedrifter sliter med høyt sykefravær på grunn av muskelrelaterte plager hos sine ansatte. TRYGGE HENDER hjelper i dag flere organisasjoner og bedrifter både med forebyggende og behandlende massasjeterapi.

Vi kommer til bedriftene enten etter behov eller jevnlig. Selvsagt har vi tilgjengelig alt utstyr som er nødvendig for å gjennomføre en effektiv massasje for ansatte. Vårt journalføringssystem gjør at hver enkelt ansatt blir behandlet og fulgt opp individuelt.

Det er også mulig for ansatte å få behandling i TRYGGE HENDERs lokaler, hvor flere spesialister kan bidra ytterligere ved behov. Vi samarbeider også med andre terapeuter, som fotsoneterapeuter, kiropraktorer og manuellterapeuter.

 

Ta kontakt med oss for en uforpliktende samtale i dag.

BEDRIFTSTRENING

 

Bedriftstrening er en super bra måte å skape et bedre arbeidsmiljø på. Teambuilding er noe som kan gjøres gjennom trening. En mulighet til å gjøre noe gøy sammen med sine kollegaer,hvor man har fokus på noe helt annet enn jobb.

De ansatte vil få mere energi og overskudd til å yte bedre på jobb. Bedriften vil mest sannsynelig også få ned sykefraværet ved at de ansatte blir mere aktive, slik at de blir i stand til å tåle arbeidsstillingene gjennom en hel dag.

 

Det beste med bedriftstrening er at det skjer før jobb, i arbeidstiden eller rett etter jobb. For en hvilken som helst ansatt vil en slik løsning bli lettere å gjennomføre, sammenliknet med at man må dra hjem, lage mat,transportere seg selv til gymet og dra hjem igjen.

 

TRYGGE HENDER holder treningen i bedriftens lokaler eller ute, dette er noe vi tilpasser hver bedritfs ønsker og behov.

Vi har instruktører med forskjellige bakrunner, noe som gjør at vi lett kan tilpasse oss bedriftens ansatte og fasiliteter .

 

Vi ser fram til et uforpliktende møte eller telefon samtale med dere.

 

"DINE ANSATTE I TRYGGE HENDER"

 

"Du trenger ikke ta fri fra jobb eller forlate arbeid.

TRYGGE HENDER kommer dit du befinner deg"

"Ta de rette grepene for dine ansatte sammen med oss"

"Unn deg selv litt luksus, ved å la TRYGGE HENDER ta hånd om deg"

bottom of page