top of page

KOST & ERNÆRING 

En sunn livsstil er et tema det legges mer og mer fokus på i media og i hverdagen vår.

Men hva er en sunn livsstil? Trening og kosthold er like avhengige av hverandre for å kunne oppnå et bra resultat. Ordtaket "du blir hva du spiser"  er faktisk mer sant enn man skulle tro.

 

Er du en person som vil søke profesjonell hjelp med å sette opp en diett og treningsprogram hjelper vi mer enn gjerne til med dette. Her har vi flere forskjellige pakkeløsninger. Vi har også online coaching hvis avstand skulle være et hinder.

 

Vi har en meny bestående av 8 emner, hvor du som idrettslag, enkeltutøver eller bedrift kan velge hva dere vil ha forelesning om. Ta kontakt for mer info angående dette.

 

Vi leier også ut personlig trener som du kan booke alene, i par eller gruppe.

 

FOREDRAG/COACHING

Er du en bedrift som vil gjøre litt ekstra for dine ansatte, eller er et idrettslag/klubb som vil ta et steg i riktig retning? Da er vi den perfekte samarbeidspartneren din. Vi kommer til dere og holder foredrag/coaching. Innen coaching bistår vi enkeltpersoner, grupper, avdelinger, hele bedrifter og idrettslag. Coaching er en genial måte å få dine ansatte, toppidrettsutøver eller mosjonist til å få sitt hele og fulle potensiale fram. Det er ikke flaut eller tabu å benytte seg av en coach, det er heller et tegn på at du har troen på deg selv og vet at du besitter uforløste muligheter!

 

TRYGGE HENDER holder foredrag om kosthold, trening, restitusjon, livsstil, livsstilsykdommer, mental trening, dietter og vektreduksjon med mere.

 

bottom of page